Rendelés és szállítási információ
A rendelés menete:


Vásárolni a termékek melletti „Kosárba tesz” gombra kattintva tud.

Ekkor Ön választhat, hogy a kosár tartalmát kívánja-e megtekinteni, vagy folytatja a vásárlást. A jobb felső sarokban lévő fekete mezőben látja a kosár tartalmát, ide kattintva befejezheti a vásárlást.

Ebben az esetben a Fizetés gombra kattintson, majd adja meg a szállítási módot, címet és véglegesítse a rendelést! Ha Ön már regisztrált vásárlónk, lépjen be a megadott adataival, ha még nem regisztrált, a "Vendég" fülön megadhatja adatait, ezt a rendszer nem jegyzi meg és nem tárolja. Vagy a "Regisztráció" fülön regisztrálhat, így adatait a rendszer eltárolja és legközelebbi alkalommal nem kell beírni azokat!


Ha minden adatot megadott és kiválasztotta a szállítási és fizetési módokat, véglegesítse a megrendelést!

A kosár tartalmát bármikor megváltoztathatja. Erre a kosár gomb megnyomása után van lehetősége, illetve itt tudja véglegesíteni vásárlását.


A rendelés befejezését követően az e-mail címére egy visszaigazolást küldünk, mely csak a rendelés tényét rögzíti. Ezután a megrendelt termékeket összekészítjük, és amennyiben minden termék elérhető, azokat postázzuk, vagy értesítjük Önt a személyes átvétel lehetőségéről.


Szállításról:

Az alábbi szállítási módok közül választhat:

1. Utánvétes postai szállítás Magyarország területén 10.000Ft rendelési érték alatt (Brutto)  950FT

2. Banki átutalás után a termék postai szállítása 10.000Ft rendelési érték alatt (Brutto) 800Ft

3. 10.000 Ft feletti rendelésnél előre utalás és utánvét esetén egyaránt a szállítási költséget nem számítunk fel! (Szállítási költség 0 Ft)

  4. Személyes átvétel Százhalombattai telephelyünkön (Díjmentes) - Csak előre megbeszélt időpontban, az áruk ellenértékének előre utalása után lehetséges a személyes átvétel. 

  5. Külföldre előzetes kalkuláció után, külön díj ellenében tudunk csomagot feladni.


  A hibásan megadott adatokból származó szállítási problémákért Ludotéka semmilyen felelőséget nem vállal, és fenntartja magának azt a jogot, hogy ne teljesítse azoknak a vársárlóknak a rendeléseit, akik rendszeresen nem veszik át megrendelt termékeiket, vagy bármilyen más módon kárt okoznak a ludoteka.hu webáruháznak.

  A gördülékeny és gyors kiszállítás érdekében nagyon fontos, hogy a személyes adatok között szerepeljen egy olyan telefonszám, amin el tudjuk Önt érni. A csomagot a Magyar Postával szállíttatjuk ki Önnek. A csomag értékét utánvéttel, a csomag átvételekor a postásnak kell kifizetnie, vagy előre kell átutalnia a Ludo-téka Kft. által megadott bankszámlaszámra.

  Amennyiben Ön a kiszállítás idejében nem tartózkodna a megadott címen, a postás üzenetet hagy a küldemény megérkezéséről. Önnek 5 napja van, hogy a csomagot a helyi postán átvegye.

  Amennyiben ez Önnek nem megfelelő, kérjük válasszon egyéb szállítási opcióink közül. Köszönjük megértését.  Szállítás díjai:

  Utánvétel esetén 10.000Ft-os rendelési érték alatt: 950Ft

  (Postai kiszállítás, a vételár kifizetése a postásnak a termék átvételekor készpénzben)

  A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ebből a díjból minden esetben 950Ft-ot (748Ft+Áfa) hárítunk Önre akkor is, ha a csomag feladása nekünk ennél többe kerülne.


  Előre utalás esetén: 800 Ft

  (postai kiszállítás, a vételárat Vevő a csomag feladása előtt banki átutalással egyenlíti ki a csomag feladását megelőzően.)

  Ez kizárólag a banki átutalásra vonatkozik, bankfiókban történő készpénzes befizetés esetén a szállítási költség 950Ft.

  A csomagot ajánlott, értékbiztosított, időgarantált csomagként adjuk postára. Ebből a díjból minden esetben 800Ft-ot (630Ft+Áfa) hárítunk Önre akkor is, ha a csomag feladása nekünk ennél többe kerülne.


  Személyes átvétel: díjmentes

  A szállítási és csomagolási költség abban az esetben TELJESEN megtakarítható, ha a terméket telephelyünkön előre egyeztetett időben személyesen veszi át. Ilyen esetben a csomagra semmilyen szállítási és csomagolási költség NEM rakódik. Ha ezt a megoldást választja, akkor az ügyfélszolgálatunk a megadott telefonszámon egyeztet Önnel időpontot a termék átvételéről, valamint elküldi a számlája másolatát a megodott e-mail címre, melynek végösszegét Önnek a termék átvétele előtt át kell utalnia a megadott bankszámlaszámra. Erre azért van szükség, mert cégünk nem kiskereskedelmi egység és nem rendelkezünk a hatályos jogszabály szerint online kasszával. A helyszínen pénzt nem tartunk, kollegáink nem jogosultak pénzt átvenni, csak a termék átadás-átvétele történhet a helyszínen.


  Igyekszünk maximálisan alkalmazkodni az Ön által kért időponthoz, de mindenképp előre kell egyeztetni!


  Kérjük, mielőtt felkeres minket, jelezze érkezését telefonon.


  Szállítási határidők

  Ellentétben sok webáruházzal, termékeinkből állandó készleteket tartunk. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 1-2 munkanap alatt tudjuk kiszállíttatni. Amennyiben ez bármilyen akadályba ütközne, erről haladéktalanul értesítjük Önt.


  A vásárlástól való elállás

  A 17/1999. (II.5) Korm rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 naptárinapon belül. A sértetlen terméket számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Ludo-Téka kft címére (2030 Érd, Báthory I. u 19.). Utánvétellel küldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

  Csomagolt termék esetében a csomag felbontása után, csomagolás nélküli termék esetében a termékcimke eltávolítása esetében nem állhat el a vásárlástól.

  A hibás terméket díjmentesen kicseréljük.