Rendelés és szállítási információ

A rendelés menete:


Vásárolni a termékek melletti „Kosárba tesz” gombra kattintva tud.

Ekkor Ön választhat, hogy a kosár tartalmát kívánja-e megtekinteni, vagy folytatja a vásárlást. A jobb felső sarokban lévő fekete mezőben látja a kosár tartalmát, ide kattintva befejezheti a vásárlást.

Ebben az esetben a Fizetés gombra kattintson, majd adja meg a szállítási módot, címet és véglegesítse a rendelést! Ha Ön már regisztrált vásárlónk, lépjen be a megadott adataival, ha még nem regisztrált, a "Vendég" fülön megadhatja adatait, ezt a rendszer nem jegyzi meg és nem tárolja. Vagy a "Regisztráció" fülön regisztrálhat, így adatait a rendszer eltárolja és legközelebbi alkalommal nem kell beírni azokat!


Ha minden adatot megadott és kiválasztotta a szállítási és fizetési módokat, véglegesítse a megrendelést!

A kosár tartalmát bármikor megváltoztathatja. Erre a kosár gomb megnyomása után van lehetősége, illetve itt tudja véglegesíteni vásárlását.


A rendelés befejezését követően az e-mail címére egy visszaigazolást küldünk, mely csak a rendelés tényét rögzíti. Ezután a megrendelt termékeket összekészítjük, és amennyiben minden termék elérhető, azokat postázzuk, vagy értesítjük Önt a személyes átvétel lehetőségéről.
A szállításról:

Szállítási díjaink Magyarország területére érvényesek! Külföldre előzetes kalkuláció után, vásárlónk jóváhagyásával tudunk csomagot feladni. Megértésüket köszönjük!Szállítás díjaink


1. postai szállítás díjai:

1a, Utánvétel esetén 14999 Ft-os rendelési érték alatt: 1300Ft

(Postai kiszállítás, a vételár kifizetése a postásnak a termék átvételekor készpénzben)

A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ebből a díjból minden esetben 1300Ft-ot hárítunk Önre akkor is, ha a csomag feladása nekünk ennél többe kerülne.

1b., Utánvétel esetén 15.000Ft-os rendelési érték felett: Ingyenes szállítás

(Postai kiszállítás, a vételár kifizetése a postásnak a termék átvételekor készpénzben)

A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ennek a díját 15.000,-Ft feletti vásárlás esetén teljes mértékben mi álljuk. A szállítás ebben az esetben ingyenes. 


2. postai szállítás előreutalás után:

2a, előreutalás esetén 14999 Ft-os rendelési érték alatt: 1300Ft

(postai kiszállítás, a vételárat Vevő a csomag feladása előtt banki átutalással egyenlíti ki a csomag feladását megelőzően.)

A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ebből a díjból minden esetben 1300Ft-ot hárítunk Önre akkor is, ha a csomag feladása nekünk ennél többe kerülne.

2b., előreutalás esetén 15.000Ft-os rendelési érték felett: Ingyenes szállítás

(postai kiszállítás, a vételárat Vevő a csomag feladása előtt banki átutalással egyenlíti ki a csomag feladását megelőzően.)

A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ennek a díját 15.000,- Ft feletti vásárlás esetén teljes mértékben mi álljuk. A szállítás ebben az esetben ingyenes.


3., Személyes átvétel, előre utalás esetén: díjmentes


A személyes átvétel Érden egy megbízott átadónál lehetséges. Ez egy privát családi ház, itt pénzkezelés nem történhet, ezért a rendelt termékek árát előreutalással kell kifizetni. Megértésüket köszönjük!

Átvételi pont címe: 2030 Érd, Báthory István utca 19.


Szállítási határidők

Ellentétben sok webáruházzal, termékeinkből állandó készleteket tartunk. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 1-2 munkanap alatt tudjuk kiszállíttatni. Amennyiben ez bármilyen akadályba ütközne, erről haladéktalanul értesítjük Önt.A hibásan megadott adatokból származó szállítási problémákért Ludotéka semmilyen felelőséget nem vállal, és fenntartja magának azt a jogot, hogy ne teljesítse azoknak a vársárlóknak a rendeléseit, akik rendszeresen nem veszik át megrendelt termékeiket, vagy bármilyen más módon kárt okoznak a ludoteka.hu webáruháznak.

A gördülékeny és gyors kiszállítás érdekében nagyon fontos, hogy a személyes adatok között szerepeljen egy olyan telefonszám, amin el tudjuk Önt érni. A csomagot a Magyar Postával szállíttatjuk ki Önnek. A csomag értékét utánvéttel, a csomag átvételekor a postásnak kell kifizetnie, vagy előre kell átutalnia a Ludo-téka Kft. által megadott bankszámlaszámra.

Amennyiben Ön a kiszállítás idejében nem tartózkodna a megadott címen, a postás üzenetet hagy a küldemény megérkezéséről. Önnek 5 napja van, hogy a csomagot a helyi postán átvegye. Amennyiben ez Önnek nem megfelelő, kérjük válasszon egyéb szállítási opcióink közül. Köszönjük megértését.


A vásárlástól való elállás

A 17/1999. (II.5) Korm rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 naptári napon belül. A sértetlen terméket számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Ludo-Téka kft címére (2030 Érd, Báthory I. u 19.). Utánvétellel küldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Csomagolt termék esetében a csomag felbontása után, csomagolás nélküli termék esetében a termékcimke eltávolítása esetén nem állhat el a vásárlástól!


A termék megérkezését követően a vevő által kifizetett összeget -beleértve az odaszállítás költségét is- a legrövidebb átfutási idővel, de legkésőbb 14 naptári napon belül átutaljuk a vevő által megadott bankszámlára. Készpénzes kifizetésre nincs lehetőség!

A hibás terméket díjmentesen kicseréljük.