Rendelés és szállítási információ

A rendelés menete:


Vásárolni a termékek melletti „Kosárba tesz” gombra kattintva tud.

Ekkor Ön választhat, hogy a kosár tartalmát kívánja-e megtekinteni, vagy folytatja a vásárlást. A jobb felső sarokban lévő fekete mezőben látja a kosár tartalmát, ide kattintva befejezheti a vásárlást.

Ebben az esetben a Fizetés gombra kattintson, majd adja meg a szállítási módot, címet és véglegesítse a rendelést! Ha Ön már regisztrált vásárlónk, lépjen be a megadott adataival, ha még nem regisztrált, a "Vendég" fülön megadhatja adatait, ezt a rendszer nem jegyzi meg és nem tárolja. Vagy a "Regisztráció" fülön regisztrálhat, így adatait a rendszer eltárolja és legközelebbi alkalommal nem kell beírni azokat!


Ha minden adatot megadott és kiválasztotta a szállítási és fizetési módokat, véglegesítse a megrendelést!

A kosár tartalmát bármikor megváltoztathatja. Erre a kosár gomb megnyomása után van lehetősége, illetve itt tudja véglegesíteni vásárlását.


A rendelés befejezését követően az e-mail címére egy visszaigazolást küldünk, mely csak a rendelés tényét rögzíti. Ezután a megrendelt termékeket összekészítjük, és amennyiben minden termék elérhető, azokat postázzuk, vagy értesítjük Önt a személyes átvétel lehetőségéről.
A szállításról:

Szállítási díjaink Magyarország területére érvényesek! Külföldre előzetes kalkuláció után, vásárlónk jóváhagyásával tudunk csomagot feladni. Megértésüket köszönjük!Szállítás díjaink


1. postai szállítás díjai:

1a, Utánvétel esetén 19999 Ft-os rendelési érték alatt: 1590Ft

(Postai kiszállítás, a vételár kifizetése a postásnak a termék átvételekor készpénzben)

A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ebből a díjból minden esetben 1590Ft-ot hárítunk Önre akkor is, ha a csomag feladása nekünk ennél többe kerül.

1b., Utánvétel esetén 20.000Ft-os rendelési érték felett: Ingyenes szállítás

(Postai kiszállítás, a vételár kifizetése a postásnak a termék átvételekor készpénzben)

A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ennek a díját 20.000,-Ft feletti vásárlás esetén teljes mértékben mi álljuk. A szállítás ebben az esetben ingyenes. 


2. postai szállítás előreutalás után:

2a, előreutalás esetén 19999 Ft-os rendelési érték alatt: 1590Ft

(postai kiszállítás, a vételárat Vevő a csomag feladása előtt banki átutalással egyenlíti ki a csomag feladását megelőzően.)

A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ebből a díjból minden esetben 1590Ft-ot hárítunk Önre akkor is, ha a csomag feladása nekünk ennél többe kerül.

2b., előreutalás esetén 20.000Ft-os rendelési érték felett: Ingyenes szállítás

(postai kiszállítás, a vételárat Vevő a csomag feladása előtt banki átutalással egyenlíti ki a csomag feladását megelőzően.)

A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ennek a díját 20.000,- Ft feletti vásárlás esetén teljes mértékben mi álljuk. A szállítás ebben az esetben ingyenes.


3., Személyes átvétel, előre utalás esetén: díjmentes


A személyes átvétel Érden egy megbízott átadónál lehetséges. Ez egy privát családi ház, itt pénzkezelés nem történhet, ezért a rendelt termékek árát előreutalással kell kifizetni. Megértésüket köszönjük!

Átvételi pont címe: 2030 Érd, Báthory István utca 19.


Szállítási határidők

Ellentétben sok webáruházzal, termékeinkből állandó készleteket tartunk. Átlagos esetben a 14 óráig beérkezett rendeléseket még aznap postára adjuk, a kiszállítás általában másnap megtörténik. Kivételes esetben előfordulhat, hogy a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt tudjuk kiszállíttatni. Amennyiben ez bármil miatt előfordulna, erről haladéktalanul, még postára adás előtt értesítjük Önt.A hibásan megadott adatokból származó szállítási problémákért Ludotéka semmilyen felelőséget nem vállal, és fenntartja magának azt a jogot, hogy ne teljesítse azoknak a vársárlóknak a rendeléseit, akik rendszeresen nem veszik át megrendelt termékeiket, vagy bármilyen más módon kárt okoznak a ludoteka.hu webáruháznak.

A gördülékeny és gyors kiszállítás érdekében nagyon fontos, hogy a személyes adatok között szerepeljen egy olyan telefonszám, amin el tudjuk Önt érni. A csomagot a Magyar Postával szállíttatjuk ki Önnek. A csomag értékét utánvéttel, a csomag átvételekor a postásnak kell kifizetnie, vagy előre kell átutalnia a Ludo-téka Kft. által megadott bankszámlaszámra.

Amennyiben Ön a kiszállítás idejében nem tartózkodna a megadott címen, a postás üzenetet hagy a küldemény megérkezéséről. Önnek 5 napja van, hogy a csomagot a helyi postán átvegye. Amennyiben ez Önnek nem megfelelő, kérjük válasszon egyéb szállítási opcióink közül. Köszönjük megértését.


A vásárlástól való elállás

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet "a távollevők között kötött szerződésekről" értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 naptári napon belül. Ebben az esetben a sértetlen terméket számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Ludo-Téka kft címére (2030 Érd, Báthory I. u 19.). Utánvétellel küldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Csomagolt termék esetében a csomag felbontása után, csomagolás nélküli termék esetében a termékcimke eltávolítása esetén nem állhat el a vásárlástól!


A termék megérkezését követően a vevő által kifizetett összeget -beleértve az odaszállítás költségét is- a legrövidebb átfutási idővel, de legkésőbb 14 naptári napon belül átutaljuk a vevő által megadott bankszámlára. Készpénzes kifizetésre nincs lehetőség!

A hibás terméket díjmentesen kicseréljük.