Rendelés és szállítási információ

A rendelés menete:


Vásárolni a termékek melletti „Kosárba tesz” gombra kattintva tudsz.

Ekkor választhatsz, hogy a kosár tartalmát akarod megtekinteni, vagy folytatod a vásárlást. A jobb felső sarokban lévő fekete mezőben látod a kosár tartalmát, ide kattintva befejezheted a vásárlást.

Ebben az esetben a Fizetés gombra kattints, majd add meg a szállítási módot, címet és véglegesítsd a rendelést! Ha már regisztrált vásárlónk vagy, lépj be a megadott adataiddal, ha még nem regisztráltál, a "Vendég" fülön megadhatod adataid, de ezt a rendszer nem jegyzi meg és nem tárolja. Lehetőséged van a "Regisztráció" fülön regisztrálni, így adataidat a rendszer eltárolja és legközelebbi alkalommal nem kell beírni azokat!


Ha minden adatot megadtál és kiválasztottad a szállítási és fizetési módokat, véglegesítsd a megrendelést!

A kosár tartalmát bármikor megváltoztathatod. Erre a kosár gomb megnyomása után van lehetőséged, illetve itt tudod véglegesíteni vásárlást.


A rendelés befejezését követően az e-mail címedre egy automata visszaigazolást kapsz, mely csak a rendelés tényét rögzíti. Ezután a megrendelt termékeket összekészítjük, és amennyiben minden termék elérhető, azokat postázzuk, (vagy értesítünk a személyes átvétel lehetőségéről.)

A kialakult járványügyi helyzet miatt a személyes átvételt határozatlan ideig szüneteltetjük. Köszönjük megértésed.  A szállításról:

  Szállítási díjaink Magyarország területére érvényesek! Külföldre előzetes kalkuláció után, vásárlónk jóváhagyásával tudunk csomagot feladni. Megértésedet köszönjük!  Szállítás díjaink


  1. postai szállítás díjai:

  1a, Utánvétel esetén 19999 Ft-os rendelési érték alatt: 1990Ft

  (Postai kiszállítás, a vételár kifizetése a postásnak a termék átvételekor készpénzben)

  A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ebből a díjból minden esetben 1990Ft-ot számlázunk akkor is, ha a csomag feladása nekünk ennél többe kerül.

  1b., Utánvétel esetén 20.000Ft-os rendelési érték felett: Ingyenes szállítás

  (Postai kiszállítás, a vételár kifizetése a postásnak a termék átvételekor készpénzben)

  A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ennek a díját 20.000,-Ft feletti vásárlás esetén teljes mértékben mi álljuk. A szállítás ebben az esetben ingyenes. 


  2. postai szállítás előreutalás után:

  2a, előreutalás esetén 14999 Ft-os rendelési érték alatt: 1990Ft

  (postai kiszállítás, a vételárat Vevő a csomag feladása előtt banki átutalással egyenlíti ki a csomag feladását megelőzően.)

  A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ebből a díjból minden esetben 1990Ft-ot hárítunk Önre akkor is, ha a csomag feladása nekünk ennél többe kerül.

  2b., előreutalás esetén 15.000Ft-os rendelési érték felett: Ingyenes szállítás

  (postai kiszállítás, a vételárat Vevő a csomag feladása előtt banki átutalással egyenlíti ki a csomag feladását megelőzően.)

  A csomagot ajánlott, értékbiztosított csomagként adjuk postára. Ennek a díját 15.000,- Ft feletti vásárlás esetén teljes mértékben mi álljuk. A szállítás ebben az esetben ingyenes.


  3., Személyes átvétel, előre utalás esetén: díjmentes

  A személyes átvétel Érden egy megbízott átadónál lehetséges. Átvételi pont címe: 2030 Érd, Báthory István utca 19.
  A kialakult járványügyi helyzet miatt a személyes átvételt határozatlan ideig szüneteltetjük. Köszönjük megértésed.


  Szállítási határidők

  Ellentétben sok webáruházzal, termékeinkből állandó készleteket tartunk. Átlagos esetben a 14 óráig beérkezett rendeléseket még aznap postára adjuk, a kiszállítás általában másnap megtörténik. Kivételes esetben előfordulhat, hogy a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt tudjuk kiszállíttatni. Amennyiben ez bármi miatt előfordulna, erről haladéktalanul, még postára adás előtt értesítünk.  A hibásan megadott adatokból származó szállítási problémákért Ludotéka semmilyen felelőséget nem vállal, és fenntartja magának azt a jogot, hogy ne teljesítse azoknak a vársárlóknak a rendeléseit, akik rendszeresen nem veszik át megrendelt termékeiket, vagy bármilyen más módon kárt okoznak a ludoteka.hu webáruháznak.

  A gördülékeny és gyors kiszállítás érdekében nagyon fontos, hogy a személyes adatok között szerepeljen egy olyan telefonszám, amin fel tudunk hívni. Ezt a számot szállítmányozó partnerünknek is átadjuk a kiszállítás könnyebb lebonyolítása érdekében. Probléma esetén a futár ezen a számon fog keresni. A csomagot a Magyar Postával szállíttatjuk ki. A csomag értékét utánvéttel, a csomag átvételekor a postásnak kell kifizetned, vagy előre kell átutalnod a Ludo-téka Kft. által megadott bankszámlaszámra.

  Amennyiben a kiszállítás idejében nem tartózkodsz a megadott címen, a postás értesítőt hagy a küldemény megérkezéséről. Inne kezdve 5 napod van, hogy a csomagot a helyi postán átvedd. Amennyiben ez nem megfelelő, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot, próbálunk neked is megfelelő szállítási opciót találni.


  A vásárlástól való elállás

  A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet "a távollevők között kötött szerződésekről" értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 naptári napon belül. Ebben az esetben a sértetlen terméket számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Ludo-Téka kft címére (2030 Érd, Báthory I. u 19.). Utánvétellel küldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

  A termék csomagolásának eltávolítása után, csomagolás nélküli termék esetében a termékcimke eltávolítása esetén nem állhatsz el a vásárlástól!

  Természetesen a postai csomagolást kibonthatod, a terméket megnézheted, de amennyiben nem tetszik, és vissza szeretnéd küldeni a terméket, azt NE BONTSD KI! Csomagold vissza, és juttasd el címünkre, a rendeléskor fizetett teljes összeget vissza fogjuk utalni neked. A termék visszajutatásának a költsége az egyetlen amit neked kell fizetned.

  A termék megérkezését követően a vevő által kifizetett összeget -beleértve az odaszállítás költségét is- a legrövidebb átfutási idővel, de legkésőbb 14 naptári napon belül átutaljuk a vevő által megadott bankszámlára. Készpénzes kifizetésre nincs lehetőség!

  A hibás terméket díjmentesen kicseréljük.